069628582

0 (22) 870 455

Termeni și condiții

Cum comand o poliță de asigurare

Comanda poate fi plasată online sau telefonic.

Comandă online

Pentru a accesa unul din produsele noastre de asigurare disponibile online, te rugăm să selectezi rubrica respectivă. Urmează pașii formularului pentru fiecare tip de asigurare în parte și lasă datele de contact.

După introducerea datelor și selectarea ofertei potrivite tipului de asigurare, te rugăm să verifici atent informația introdusă și să apeși butonul „comandă”. Întregul proces durează mai puțin de 5 minute.

În decurs de 15 minute te vom contacta pentru a valida comanda și a stabili detaliile privind modalitatea de plată și livrarea poliței de asigurare.

Comandă telefonică

Poți comanda orice produs de asigurare oferit de Brokerul de Asigurare Partenerul Tău prin comandă telefonică la unul din numerele de telefon: fix 022 870 455 sau mobil 069555130 de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00.

Modalitatea de plată

Polițele de asigurare comandate la Brokerul de Asigurare Partenerul Tău pot fi plătite prin trei modalități:

plata în numerar;

transfer bancar;

plata cu card bancar.

Plata în numerar

Plata în numerar se face în MDL, integral sau în rate (în dependență de tipul asigurării) în momentul recepționării poliței de asigurare.

Transfer bancar

Plata prin transfer bancar se efectuează în baza contului de plată emis de către Brokerul de Asigurare Partenerul Tău, după validarea comenzii. Nu se percep taxe suplimentare cu excepția taxelor percepute de către banca clientului. Contul de plată poate fi expediat prin email sau oricare alte mijloace electronice.

Plata prin transfer bancar se consideră efectuată din momentul înscrierii sumei plătite în contul Brokerului de Asigurare Partenerul Tău.

Plata cu card bancar

La sediul Brokerului de Asigurare Partenerul Tău îți putem pune la dispoziție un terminal POS, prin intermediul căruia poți achita valoarea poliței de asigurare cu ajutorul cardurilor bancare emise de către VISA sau Mastercard. Nu se percep taxe suplimentare cu excepția taxelor percepute de către banca clientului.

Te rugăm să ne comunici preventiv despre modalitatea de plată aleasă de tine.

Modalitatea de livrare

Livrarea polițelor de asigurare se efectuează gratuit în raza mun. Chișinău, de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00. Poți alege orice locație convenabilă:  acasă, la birou sau o altă adresă, fără niciun cost suplimentar, indiferent de valoarea și tipul poliței de asigurare comandate.

La primirea setului de documente te rugăm să verifici în prezența curierului veridicitatea datelor indicate în poliția și contractul de asigurare. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termenul maxim de livrare este de 24 ore din momentul validării comenzii. De regulă, livrarea se efectuază mult mai rapid, coordonând în prealabil data și ora livrării.

Dacă comanda  este plasată de luni până vineri , între orele 09:00 și 18:00, atunci polița de asigurare va fi livrată în aceeaşi zi, dacă comanda este plasată după orele de lucru atunci vei primi polița de asigurare în următoarea zi lucrătoare.

Comenzile plasate sâmbătă și duminică vor fi procesate în ziua de luni începând cu ora 09:00.

Consimţământul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate de către BA „Partenerul Tău” SRL, (IDNO) 1011600013902, cu sediul în mun. Chisinău, str. Socoleni, 1, în scopul procesării informației pentru perfectarea contractelor și polițelor de asigurare, după cum urmează: IDNP, numele și prenumele, patronimicul, data și locul nașterii, cetățenia, imaginea grafică (fotografia), datele personale ale membrilor familiei, datele din certificatul de înmatriculare, datele din permisul de conducere, datele bancare, semnătura, numărul de telefon/fax, numărul de telefon mobil, adresa (domiciliul/reședinta) și adresa de e-mail.

Prezentul consimțământ cu privire la verificarea datelor cu caracter personal este acordat la etapa înaintării cererii de asigurare pentru o singură dată, iar în caz de încheiere a contractului de asigurare pentru toată perioada de executare a contractului, iar în acest sens ofer deținătorului de date să acceseze datele de la deținători ai sistemelor informaționale.